Bungalow Lemmer

Deze bungalow heeft alle comfort. De bungalow is vrijstaand en bevind zich op Bungalowpark Iselmar, vlakbij op het IJsselmeer. Rond de dijk van het IJsselmeer en het strand kunt fijn vissen, fietsen, zwemmen, wandelen, sporten of gewoon heerlijk in de zon liggen. Lemmer is, met zijn historische gebouwen en  water dwars door het centrum van een gezellig dorp. Vele restaurants, tal van cafés met terrassen en winkels zorgen voor een geweldige vakantie ervaring.

In een prachtige tuin kunt u, vanaf het houten terras kunt u genieten van een heerlijke vakantie. De vele groen biedt een versterkte vakantiegevoel. U kunt zitten op diverse terrassen en hebt de keuze tussen zon en schaduw! Uw weergave is naar het Woudagemaal, het enige werkende stoomgemaal molen in de wereld, die op de UNESCO-lijst van werelderfgoed verschijnt. Een parasol en een tuin set met zes stoelen en een tafel beschikbaar. Natuurlijk, kan de barbecue niet ontbreken!

Wanneer u het huis binnen te gaan, kom je in de woonkamer en eetkamer. Er is een HD-TV met de meest populaire zenders in digitale kwaliteit. Zij toegang tot Wi-Fi-verbinding hebben ook, kunt u ontvangen met een toegangscode. In de zithoek is een bank en twee stoelen. De eettafel heeft vier stoelen.

In de open keuken heeft u ook uitzicht op de tuin. De keuken heeft een 4-pits gaskookplaat, oven / magnetron en een ruime koelkast met vriesvak.

Er zijn drie slaapkamers in het pand. Een slaapkamer uitgerust met een tweepersoonsbed en de derde slaapkamer heeft een eenpersoonsbed.

De badkamer bestaat uit een badkamermeubel met spiegel, toilet en een douche.

U bent van harte welkom in onze bungalow Lemmer. Elke huisdieren zijn ook welkom, voor zover ons te informeren op voorhand.