Strandbungalow 42 Lemmer

Al vanaf 57 per nacht

4 personen

2 slaapkamers

85m2 woning

1 badkamer

huisdieren welkom

wifi aanwezig

Dichter bij het IJsselmeer komt u bijna niet! Pal gelegen aan de IJsselmeerdijk heten wij u welkom in ons sfeervolle vakantiehuis.

Op de dijk kunt u heerlijk wandelen, fietsen, vliegeren, zonnen of een duik nemen in het IJsselmeer. Dat kan vanaf de zwemsteiger of het grote zandstrand even verderop. Vlakbij is ook een viswater waar u heerlijk kunt vissen.

Lemmer

Lemmer is een bruisend voormalig vissersdorp in Friesland, Fryslân op zijn Fries. Het is gelegen midden in het Friese Merengebied, tussen het IJsselmeer, Tjeukemeer en de Grote Brekken. Dwars door het centrum van Lemmer loopt vaarwater Het Dok. Vele boten passeren deze vaarroute, wat vanaf de terrasjes aan de waterkant altijd een vermakelijk schouwspel oplevert. In het centrum zijn er ook diverse winkels te vinden.

Het vakantiehuis in Lemmer is centraal gelegen, slechts een uur rijden vanaf Amsterdam. In de omgeving ligt Gaasterland met zijn bossen en idyllische dorpen als Oudemirdum, Rijs en het stadje Sloten. Ook Sneek en Leeuwarden zijn snel te bereiken.

De tuin

In een prachtig aangelegde tuin kunt u vanaf het terras van een heerlijke vakantie genieten. De vele groene en bloeiende planten zorgen voor een extra vakantiegevoel. U kunt op verschillende terrasjes zitten en kiezen tussen de zon en de schaduw. U heeft uitzicht aan de rechter kant in de richting van het Woudagemaal, het enigte ter wereld nog werkende stoomgemaal. Het is op de UNESCO-lijst voor werelderfgoed opgenomen. Een parasol en een tuinset bestaande uit zes stoelen en een tafel zijn aanwezig, evenals een heerlijke strandkorf!

Ook is er een barbecue aanwezig waar u heerlijk op kunt grillen!

2 Fietsen staan de hele week gratis ter beschikking.

Het huis

Wanneer u het huis betreedt, komt u in de ruime woon- en eetkamer terecht. Daar treft u een HD-televisie met de populairste zenders in digitale kwaliteit van Ziggo aan. Het huis heeft een eigen WIFI netwerk.  In de zithoek staat een bank voor drie personen en drie fauteuils.

Het vakantiehuis beschikt over centrale verwarming.

Er zijn twee slaapkamers in het vakantiehuis. Eén slaapkamer beschikt over een heerlijk en comfortabel tweepersoonsbed en in de andere slaapkamers staan twee enkele boxpring bedden die aan elkaar geschoven kunnen worden. Een kinderbed kunt u op aanvraag bij boeken.

De badkamer bestaat uit een badkamermeubel met spiegel,een douche en een toilet.

U bent hartelijk welkom in onze Strandbungalow Lemmer. Eventuele huisdieren (1 hond max) zijn ook welkom tegen een kleine meerprijs.

Een babybed kan op verzoek worden bij geplaatst.

Kom ook genieten!

U bent van harte welkom in onze bungalow in Lemmer. Tegen een kleine meerprijs zijn huisdieren ook welkom.

We zien er naar uit om u als onze gast te mogen begroeten! Van harte welkom!